Efter røveri: Populær Kardashian-serie sat på pause

fredag d. 7. oktober 2016 kl: 8. 36 Af: Ritzau Fokus

Produktionen af realityserien "Keeping Up with the Kardashians" er ophørt efter røveriet mod Kim Kardashian.

Millionvis af seere har troligt siddet fastklistret til tv-skærmen siden den populære realityserie “Keeping Up with the Kardashians” for første gang havde premiere i 2007.

Tv-programmet, der nu er på sin 12. sæson, er dog nu officielt gået på pause. Det oplyser en talsmand fra seriens produktionsselskab, E! Entertainment Television, til CNN.

– Kims helbred er på nuværende tidspunkt det, som vi fokuserer mest på. Der er endnu ikke truffet nogen beslutning om, hvornår produktionen vil blive genoptaget, lyder det fra talsmanden ifølge CNN.

Kim Kardashian græder hver dag - over en stor ting

Truet med pistol

Det pludselige valg om at pause produktionen af tv-serien kommer kort efter, at Kim Kardashian blev røvet i Paris.

Her blev den 35-årige realitystjerne truet med en pistol på sit hotelværelse, hvorefter hun blev plyndret for et ukendt antal smykker, heriblandt en diamantring til en værdi af omkring 30 millioner kroner.

Ingen fra Kardashian-familien har udtalt sig til pressen siden røveriet.

Kim Kardashians søster Kourtney Kardashian har dog udgivet et opslag på sin Twitter-profil, hvor hun videregiver et citat efterfulgt af en emoji med sammenbragte hænder.

– Husk på, at glæde ikke afhænger af omstændigheder. Nogle af de mest ulykkelige mennesker er dem, som umiddelbart sidder i de mest misundelsesværdige omstændigheder, står der blandt andet i citatet, som altså er den eneste kommunikation den ellers livlige familie har haft med offentligheden siden røveriet.

Kim Kardashian er blevet Dagens Babe - hun er en af verdens mest hypede kvinder

Se Kourtney Kardashians Twitter-opslag her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu