Romantisk musiker er klar til ny kæreste

onsdag d. 6. juli 2016 kl: 21. 07 Af: Ritzau Fokus
Musiker John Mayer er modnet og er nu klar til et nyt forhold, fortæller han. Arkivfoto.
Musiker John Mayer er modnet og er nu klar til et nyt forhold, fortæller han. Arkivfoto. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

John Mayer er mere moden end nogensinde og klar til at finde en ny kæreste, erklærer han.

Han har holdt i hånd med flere af Hollywoods mest kendte kvinder og er kendt for sine mange kærlighedssange og forhold.

Men nu er 38-årige John Mayer blevet mere moden og klar til at slå sig ned med en ny kæreste. Det skriver People, efter at han tirsdag aften deltog i Andy Cohens talkshow, “Watch What Happens Live”.

Da den amerikanske musiker og sanger blev spurgt ind til sin nuværende kærlighedssituation, svarede han, at han var klar til at rykke, og at han var blevet mere voksen.

Stjerne-sangerinde har overlevet den farlige alder

– Scenen er sat, men jeg er spændt på at møde en sød pige på et tidspunkt. Jeg er single, og jeg er spændt på fremtiden, lød det desuden fra sangeren, der står bag numre som “Your Body is a Wonderland” og “Gravity”.

Har tidligere datet kendisser

John Mayer har tidligere datet kendte Hollywoodskuespillerinder og sangerinder som Taylor Swift, Jennifer Aniston, Katy Perry, Jessica Simpson og Jennifer Love Hewitt.

John Mayer: -Jeg hviler meget i tilværelsen

Hans seneste kendte forhold var til sangerinden Katy Perry. De to datede ifølge People hinanden mellem årerne 2012-2015 med enkelte pauser undervejs.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu