“Room”-stjerne forlovet: Brie Larson skal giftes

fredag d. 13. maj 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Den unge Oscar-vindende skuespillerinde Brie Larson skal giftes med Phantom Planet-musikeren Alex Greenwald.

Brie Larson ses her med sin forlovede i baggrunden til årets Oscar-uddeling, hvor hun vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle.

Brie Larson ses her med sin forlovede i baggrunden til årets Oscar-uddeling, hvor hun vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle. Foto: Al Powers/AL POWERS/INVISION/AP

Den unge Oscar-vindende skuespillerinde Brie Larson skal giftes med Phantom Planet-musikeren Alex Greenwald.

Brie Larson har allerede haft et vanvittigt triumfår, selv om vi ikke en gang har hevet halvdelen af siderne ud af kalenderen.

Ungt talent får historisk superhelterolle

Den forholdsvis ukendte skuespillerinde kom på alles læber, da hun leverede en pragtpræstation i dramaet “Room”, der handler om en ung kvinde, som bliver kidnappet og indespærret gennem fem år og føder et barn i fangenskabet, ind til de flygter og forsøger at finde mening med livet uden for fangenskabet.

Rollen indkasserede den 26-årige skuespillerinde en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle foran etablerede Hollywood-navne som Jennifer Lawrence og Cate Blanchett, og nu er der endnu mere, der glimter i hænderne på stjernekometen.

Flashede diamant på tv

Larson er nemlig blevet forlovet med sin 10 år ældre kæreste, Phantom Planet-musikeren Alex Greenwald, som hun har dannet par med siden 2013.

Det bekræfter hendes repræsentant ganske kortfattet over for flere medier, blandt andet Huffington Post.

Forlydender om et forestående bryllup mellem kendisparret opstod, da Larson for nylig flashede en glimtende diamant på ringfingeren, da hun gæstede sketchshowet “Saturday Night Live”, men der er ikke offentliggjort yderligere detaljer om hverken forlovelse eller bryllup.

“Room” kan stadig ses i de danske biografer.

Skuespilkomet: Modstand gør mig succesfuld

Se et billede fra Saturday Night Live-showet her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu