Ros til George Clooney

onsdag d. 25. december 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

George Clooney får debut som filminstruktør med filmen Confessions of a Dangerous Mind, hvor han også selv spiller med. Filmen er inspireret af bogen af samme navn, skrevet af Chuck Barris. Han var en kendt tv-vært, der ifølge eget udsagn levede et dobbeltliv som CIA-agent. I bogen skriver Chuck Barris, at han har snigmyrdet over 30 mennesker.

Xander: -Jeg har rystet det hårde af mig

George Clooney spiller selv en CIA-agent i filmen, og han er glad for resultatet, selv om han ikke tror, hans succes varer evigt: “For nogle år siden dannede jeg et produktionsselskab med Steven Soderberg, og det har givet mig chancen for at instruere for første gang. Der findes ikke mange af Paul Newmans slags, og derfor får jeg sikkert heller ikke lov til at lave film til mine dages ende. Steven og jeg arbejder derfor alt, hvad vi kan nu og presser virkelig citronen, for på et tidspunkt er vi ikke populære længere”, fortalte Clooney, der lige nu kan nyde godt af sin succes.

Confessions of a Dangerous Mind har en fornem rolleliste med både Julia Roberts, Drew Barrymore og Rutger Hauer i hovedrollerne og Matt Damon og Brad Pitt i bi-rollerne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu