Roskilde-hovednavn tog fusen på København

tirsdag d. 8. juli 2014 kl: 11. 39 Af: Ritzau Fokus
 
Stevie Wonder var blandt hovednavnene på dette års Roskilde Festival, men mandag dukkede han uventet op til en anden koncert.

Stevie Wonder var blandt hovednavnene på dette års Roskilde Festival, men mandag dukkede han uventet op til en anden koncert. Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO

Dagen efter sin koncert på Roskilde Festival dukkede verdensstjernen Stevie Wonder uventet op hos en lidt anden forsamling i København.

Søndag aften fik han tusindvis af festivalgæster til at bryde ud i fællessang på dette års Roskilde Festival.

Stevie Wonder: At stemme på Trump er som at bede mig køre bil

Men verdensstjernen Stevie Wonder havde tilsyneladende ikke travlt med at sætte sig om bord på et fly og komme videre fra Danmark.

Mandag aften overraskede han således et totalt uanende publikum ved souljazz-artisten Gregory Porters koncert under dette års Copenhagen Jazz Festival.

Det skriver festivalen på sin hjemmeside, ligesom der på dens Facebook-side ligger en række billeder af den celebre overraskelse.

Mens Roskilde-publikummet består af op imod 85.000 mennesker, var der i mandagens tilfælde ‘kun’ tale om godt 1600 tilskuere. Men det forhindrede tilsyneladende ikke verdensstjernen i for anden aften i træk at skabe en fest.

Ifølge musikmagasinet Gaffa var Wonders gæsteoptræden ikke planlagt. Tilsyneladende opdagede Gregory Porter først, da han skulle til at give et ekstranummer, at Wonder overværede koncerten fra kongelogen i DR Koncerthuset. Herefter lykkedes det ham at lokke Wonder på scenen og dermed give publikum noget af en koncertbonus at gå hjem på.

Stevie Wonder kristiserer våbenloven i USA

Se billederne af den overraskende gæsteoptræden her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152141332551510.1073741832.259958541509&type=1

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu