Rowan og Potter

tirsdag d. 6. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Rowan Atkinson skal være med i Harry Potter And The Goblet Of Fire, men det vides endnu ikke hvilken rolle han skal spille. Filmene er financieret af Warner Brothers, men det er kun engelske skuespillere der må være med i filmene. Rowan Atkinson står på rollelisten til The Goblet Of Fire, han skal spille en større rolle, det vides bare ikke hvilken.

The Goblet Of Fire begynder indspilningerne til april, og denne gang er det første gang en brite står bag roret. Det er Mike Newell, der lige nu er aktuel med Mona Lisa Smile, der skal instruere The Goblet Of Fire. I den tredje film Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, er det Emma Thompson der er det nye store navn. Hun spiller Professor Trelawney, der gang på gang forudsiger Harry Potters alt for tidlige død.

Så sluttede danse-festen for Mie

De andre roller vil være Alan Rickman som Professor Snape, Michael Gambon som Professor Dumbledore, Maggie Smith som Professor McConagall og Robbie Coltrane som Hagrid.Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint spiller igen rollerne som Harry Potter og hans venner Hermione og Ron.

Del din kommentar

Forsiden lige nu