Rowling i bronze

mandag d. 23. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Edinburghs byrådsleder Donald Anderson mener, at det ikke bare bør være historiske skikkelser, som bliver statuer. Nu vil han have Harry Potter-forfatteren JK Rowling i bronze. Joanne Kathleen Rowling bor i Edinburgh, og er bare en af byens nye prominente indbyggere som byrådsleder Donald Anderson kunne tænke sig at have som statuer.

Kronprins skifter måske navn, når han bliver konge Dronningen kommenterer prins Henriks valg af gravsted

Andre kandidater for en statue er Sir Sean Connery og Sir Arthur Conan Doyle. Byrådet vil lave en liste, som de vil sende til høring. Byrådet mener, de nye statuer vil være en form for moderne kunst. Hvad Harry Potter forfatteren mener om at blive en statue, siges der ingenting om. For nylig blev hun æresdoktor af universitetet i hjembyen. Rowling optrådte på bogfestivalen i Edinburgh, hvor hun afslørede enkelte hints om Harry Potters skæbne. Hun kunne fortælle at troldmandslærlingen ville være i live frem til bog syv, men nægtede at sige om han overlever sin egen saga.

Optagelserne til den fjerde film, “Harry Potter og flammernes pokal”, er i fuld gang i Storbritannien. Tidligere i denne uge blev der meldt om terrortrusler mod filmen, men Warner Brothers afviser, at truslerne var alvorlige eller havde mere grundlag end tidligere telefonopkald. “Det sker, vi får trusselsopkald som ikke har rod i virkeligheden. Det er imidlertid vores politik at melde alle disse opkald til politiet,” hedder det i en officiel udtalelse.

Del din kommentar

Forsiden lige nu