Royal datter gik på catwalken

tirsdag d. 28. februar 2017 kl: 13. 43 Af: Ritzau Fokus

Maria-Olympia, der er en del af den kongelige familie, gik i weekenden modeshow for Dolce & Gabbana.

Der var royalt stjernestøv på catwalken ved Dolce & Gabbanas modeshow i den italienske modeby Milano i weekenden.

Eksdronning Anne-Maries ældste barnebarn, græske Maria-Olympia, deltog nemlig i det berømte show. Det afslører den 20-årige pige på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv på catwalken.

– Mange tak til Stefano Gabbana og Domenico Dolce for at have mig med i Dolce & Gabbana-showet, skriver det royale familiemedlem til billedet.

Ifølge modesitet Fashionista var flere af modellerne på catwalken fra kendte familier. Eksempelvis deltog brystbomben Pamela Andersons søn og skuespilleren Jamie Foxx’ datter også i det store modeshow.

20-årige Maria-Olympia er datter af Marie-Chantal og den tidligere kronprins Pavlos, der er søn af Grækenlands tidligere kongepar, kong Konstantin og dronning Anne-Marie.

Konge og dronning måtte flygte

Den tidligere konge og dronning af Grækenland måtte i 1967 flygte ud af landet, efter et militærkup havde frataget kongen magten.

Først i 2004 fik de royale igen lov til at bosætte sig i landet, og for få år siden vendte parret efter mange år i London tilbage til ekskong Konstantins hjemland.

Det royale par betragter sig fortsat som dronning og konge, selv om titlerne ikke findes, efter at Grækenland overgik til at være en republik. Også det danske kongehus betegner parret som majestæter.

Anne-Maries barnebarn har fødselsdag

Eksdronning Anne-Marie er den yngste i en søskendeflok på tre, og derfor var det storesøster dronning Margrethe, der arvede tronen efter deres far, Kong Frederik IX.

Se billedet fra modeshowet her:

Prinsessens luksusfødselsdag: Fejrede den med Hilton og Caroline Fleming

Thank you so much @stefanogabbana & #domenicodolce for having me in the @dolcegabbana show 🖤🖤 #DGfamily #DGfw18

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu