Royal familie drukner i breve: Tak for de mange hilsner

onsdag d. 6. juni 2018 kl: 16. 05 Af: Ritzau Fokus

Mere end 36.000 breve fik det britiske kongehus i den forgangne måned. Men fans skriver ikke forgæves til de royale.

Det britiske kongehus har haft en overordentlig travl måned, og det kan ses i postrummet på Kensington Palace.

Det skriver Hello! Magazine.

Tusindvis af fans har nemlig givet sig tid til at sende kærlige hilsner til familien. Det skriver Kensington Palace på Twitter, hvor det også har delt et billede fra det overfyldte postrum.

Derfor lader royal familieforøgelse vente på sig

– Tusind tak til alle for de smukke kort og breve i anledningen af prinsesse Charlottes treårs fødselsdag, fødslen af prins Louis og brylluppet mellem hertugen og hertuginden af Sussex.

– Vi har modtaget mere end 36.000 breve bare i den seneste måned, lyder det på det sociale medie.

Billeder på Instagram

På Instagram har Kensington Palace vist flere detaljer fra postrummet. Ud over kort og breve er der således også indsendt tegninger og malerier til den royale familie.

Men postvæsnet har ikke bare travlt med at levere breve til Kensington Palace. Der bliver nemlig også sendt hilsner den anden vej.

Prins William og hertuginde Kate har nemlig sendt takkekort ud til de mange royale fans, der har ønsket prinsesse Charlotte tillykke med fødselsdagen.

Modtagerne har fået et kort med et billede fra prinsesse Charlottes første dag i børnehave, og inde i kortet står der i følge Hello! Magazine følgende:

Meghan afslører helt speciel hemmelig detalje om sin brudekjole

– Hertugen og hertuginden af Cambridge takker dig for din venlige hilsen i forbindelse med prinsesse Charlottes treårs fødselsdag. Det var meget betænksomt af dig, og det bliver værdsat af deres kongelige højheder, der sender dig de bedste ønsker.

Thank you everyone for the beautiful cards and letters following Princess Charlotte's third birthday, the birth of Prince Louis and the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. We've received over 36,000 letters in the past month alone 📝

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu