Royal fejring: Lille prinsesse fylder fire år

tirsdag d. 20. februar 2018 kl: 14. 44 Af: Ritzau Fokus

Prinsesse Leonore fylder tirsdag den 20. februar fire år. Hun bliver snart storesøster for anden gang - og det er vel også en form for fødselsdagsgave?

Hun er den ældste datter af prinsesse Madeleine og erhvervsmanden Christopher O’Neill, og tirsdag den 20. februar er det fire år siden, at prinsesse Leonore kom til verden.

Den svenske prinsesse fylder fire år, og det når hun lige, inden hun til marts bliver storesøster for anden gang, når prinsesse Madeleine efter planen føder sit tredje barn.

Skuespiller indrømmer: Jeg brød loven, da min datter blev født

Prinsesse Leonore, der lyder det fulde navn Leonore Lillian Maria, er i forvejen storesøster til prins Nicolas på to år.

Familien er rykket til Sverige

Den lille prinsesse har foruden titlen prinsesse også titlen som hertuginde af Gotland og er nummer otte i arvefølgen til den svenske trone.

Til daglig bor prinsesse Leonore i London med sine forældre og sin bror, men familien opholder sig for tiden i Sverige, indtil prinsesse Madeleine har født sit tredje barn.

Selv om familien tilbringer det meste af sin tid i London, er prinsesse Leonore indskrevet i en svensk børnehave, hvor hun går, når familien er hjemme i Sverige.

Født i New York – døbt i Stockholm

Og det er tilsyneladende en berejst lille “dame”, vi har med at gøre.

Sofie Gråbøl fylder 50: Efter alvorlig sygdom er det bare et tal

Den lille prinsesse blev således født i New York – men døbt i Stockholm den 8. juni 2014. Det foregik i slotskirken på Drottningsholm Slott.

Ved hendes dåb stod blandt andet hendes moster, kronprinsesse Victoria, fadder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu