Royal gemal: Prinsens kæreste gør det godt

mandag d. 14. august 2017 kl: 11. 42 Af: Ritzau Fokus
FILES-BRITAIN-ROYALS-ENTERTAINMENT-US-TELEVISION, Prins Harry
Mark Tindall, der er gift med dronning Elizabeths barnebarn Zara Tindall, roser Suits-skuespillerinden Meghan Markle, der danner par med prins Harry. Foto: FREDERIC J. BROWN og Justin TALLIS/Scanpix (Arkivfoto)

Mark Tindall, der er gift med dronning Elizabeths barnebarn Zara Tindall, roser Suits-skuespillerinden Meghan Markle, der danner par med prins Harry.

Storbritanniens prins Harry er stadig stormende forelsket i den amerikanske Suits-skuespillerinde Meghan Markle.

Prinsen og skuespillerinden bekræftede forholdet i november 2016.

Siden er de to turtelduer fløjet frem og tilbage mellem Englands hovedstad, London, hvor prinsen bor, og den canadiske storby Toronto, hvor Markle arbejder.

Skuespiller er klar til springe ud som prinsesse

Seriøst forhold

Forholdet mellem de to er meget seriøst, lyder det fra den forhenværende engelske rugbyspiller Mark Tindall, der er gift med Zara Tindall, hvis mormor er dronning Elizabeth.

I et interview med Sunday People fortæller Mark Tindall ifølge The Telegraph, at Meghan Markle virker til at være rustet til at leve op til den massive opmærksomhed, der er rettet mod de kongelige.

– Hun har været under pres i sit daglige liv, så jeg er sikker på, at hun vil komme igennem det. Hun vil klare sig godt.

– Så længe de begge (Meghan Markle og prins Harry, red.) er glade, er det alt, man kan bede om. Jeg er sikker på, at hun vil klare sig så fint, siger han.

Mark Tindall tilføjer, at han endnu ikke har mødt Meghan Markle, men at han har set hende i “Suits”.

– Jeg er selvfølgelig en stor Suits-fan. Det er en meget god serie.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu