Royal hjælp til kendis-kok med norsk udtale

torsdag d. 10. december 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Prinsesse Madeleine var på hjemmebane, da hun sammen med tv-kokken Jamie Oliver og verdensstjernen Adele skulle tale norsk i tv.

Det kan være rart at få lidt hjælp, når man skal udtale et nyt og fremmed sprog, men for stjernekokken Jamie Oliver, blev det næsten for meget af det gode.

Sammen med sangerinden Adele og det royale svenske par, Madeleine og Chris O’Neill, skulle Oliver nemlig ønske glædelig jul i et tv-program – på norsk.

De fire gæstede det norsk-svenske tv-show Skavlan, da julehilsnen skulle falde, og selv om værten gentagne gange gentog udtalen for de to britiske gæster, blev en storgrinende Jamie Oliver ved med at snøvle forkert.

– Jeg står ved siden af prinsessen, jeg er nødt til at gøre det rigtigt, himlede tv-kokken.

Knækkede sammen af grin

Hans første forsøg fik dog både Madeleine og gemalen Chris O’Neill til at knække sammen af grin.

Farvel til kronen: Svensk prinsesse forlader landet

Anderledes elegant gik Adeles forsøg. Den britiske sangerinde kneb øjnene sammen og læste grundigt op fra teleprompteren, og hendes forsøg på at tale norsk var så flot, at værten Fredrik Skavlan ligefrem takkede hende for den flotte udtale.

Under meget grin fra både de fire gæster, publikum og den befippede vært, lykkedes det dog for prinsesse Madeleine, Chris O’Neill, Jamie Oliver og Adele at ønske seerne en rigtig god jul – i kor og på norsk.

Tv-programmet Skavlan sendes både i Norge og Sverige. Den norske vært Fredrik Skavlan har, siden showet startede i 2009, haft besøg af utallige prominente gæster, heriblandt Bill Gates, Rihanna og Nicole Kidman.

Prinsesse viser sin nye baby frem: Se billedet her

Du kan se videoen af det royale par, der pjatter med Jamie Oliver og Adele øverst i artiklen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu