Royal mormor jubler over babylykke

mandag d. 22. december 2014 kl: 9. 18 Af: Ritzau Fokus
 
Dronning Silvia havde som lille en kæledyrsabe. Foto: Facebook

Dronning Silvia. Foto: Facebook

Sveriges dronning Silvia giver udtryk for sin glæde over, at prinsesse Madeleine for nylig har annonceret sin anden graviditet.

Det svenske regentpar har nok fået årets bedste julegave.

Deres yngste datter, prinsesse Madeleine, annoncerede fredag på sin officielle Facebook-side, at hun sammen med gemalen Christopher O’Neill venter sit andet barn.

Selv om julegaven først kommer til verden næste år, glæder den vordende mormor sig allerede utrolig meget.

Ups: Tv-vært flasher bryst

– Vi er meget glade, siger dronning Silvia til den svenske avis Expressen.

Ifølge det svenske kongehus’ informationschef, Margareta Thorgren, er resten af familien ligeledes ovenud begejstrede for den royale familieforøgelse.

– Hele den kongelige familie – og også Chris O’Neills familie – har ved flere lejligheder givet udtryk for, at de er glade, og det er blevet modtaget meget positivt, siger Thorgren og tilføjer, at familierne først for nylig har fået den glædelige nyhed at vide.

Når den 32-årige prinsesse og hendes 40-årige forretningsmands baby kommer til verden i det nye år, bliver deres nu 10 måneder gamle datter, prinsesse Leonore, derved storesøster.

Foruden fødslen af kommende prins eller prinsesse er 2015 generelt et begivenhedsrigt år for det svenske kongehus. Prins Carl Philip gifter sig med sin forlovede, Sofia Hellqvist, den 13. juni.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu