Royale unger får julegave af fodboldstjerne

fredag d. 16. december 2016 kl: 10. 49 Af: Ritzau Fokus

Den berømte fodboldspiller Francesco Totti havde fundet en helt speciel gave til de royale svenske børn.

Julemanden er kommet tidligt i år for svenske prins Oscar og prinsesse Estelle.

Deres forældre, den svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel, medbringer nemlig nogle helt specielle julegaver, når de lørdag vender hjem fra et tre dage langt besøg i Italien. Det skriver Svensk Damtidning.

Under besøget i den italienske hovedstad Rom blev kronprinsessen og prins Daniel vist rundt hos fodboldklubben AS Roma, hvor de skulle få et indblik i klubbens program for handicappede unge.

Kongehuset deler nyt sødt billede af kronprinsparrets børn

På stadion havde det royale par ventet at møde den berømte fodboldspiller Francesco Totti, men han havde desværre ikke mulighed for at hilse på dem trods adskillige forsøg på at arrangere et møde.

Unikke gaver

I stedet havde den gavmilde fodboldstjerne sørget for nogle helt unikke gaver til de kongelige besøgende, så de ikke skulle føle sig snydt.

I Francesco Tottis sted overrakte repræsentanter for klubben et par fodboldtrøjer til kronprinsesse Victoria og prins Daniel, samt til deres to børn, den fire år gamle prinsesse Estelle og prins Oscar på ni måneder.

Bag på prins Daniels fodboldtrøje stod Francesco Tottis navn og nummer, mens kronprinsessen nu kan spille med nummer 1.

Kongehuset afslører: Der er taget nye billeder af prinsen og prinsessen

Under det tre dage lange besøg i Italien skal kronprinsesse Victoria og prins Daniel også forbi den norditalienske modeby Milano.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu