Hurra og tillykke: Prinsesse fylder rundt

onsdag d. 8. august 2018 kl: 11. 48 Af: Ritzau Fokus

Prinsesse Beatrice, der er datter af prins Andrew og barnebarn af dronning Elizabeth, rammer den runde dag onsdag den 8. august.

Der er rund fødselsdag i det britiske kongehus i dag, onsdag den 8. august.

Det er nemlig 30 år siden, at prinsesse Beatrice kom til verden.

Den royale fødselar, som er den ottende i arvefølgen til den britiske trone, er datter af prins Andrew og hans fraskilte kone, hertuginde Sarah.

Prinsessen, som bærer det fulde navn Beatrice Elizabeth Mary, er barnebarn af dronning Elizabeth og storesøster til prinsesse Eugenie på 28 år.

Veninde afslører prinsesses hemmelige profil

Prinsesse Beatrice er protektor for flere organisationer og fokuserer størstedelen af sit velgørende arbejde på børns velfærd og uddannelse – især indlæring.

Prinsesse Beatrice, som har en bachelor i historie og idéhistorie fra Goldsmiths, University of London, er ordblind, og det er blandt hendes mærkesager.

Ifølge det britiske kongehus arbejder prinsesse Beatrice fuldtid i erhvervslivet.

Artikel i Vogue

I septemberudgaven af den britiske udgave af modemagasinet Vogue fortæller prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie om at balancere livet som royal.

– Vi er unge kvinder, der forsøger at opbygge en karriere og have et privat liv, samtidig med at vi er prinsesser og laver mange ting i offentlighedens øjne, siger prinsesserne til modemagasinet.

Det britiske kongehus markerer prinsesse Beatrices runde fødselsdag på Instagram med en billedcollage.

Se billedet her:

Wishing Princess Beatrice a very Happy 30th Birthday! To mark the occasion we've put together #30at30 photos of HRH. #HappyBirthdayHRH

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Prinsesse takker sin søster for støtte efter diagnose

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu