Royalt par besøger kommende hertugdømme

lørdag d. 3. september 2016 kl: 7. 29 Af: Ritzau Fokus

Prins William og hertuginde Kate begyndte torsdag et todages besøg i Cornwall, hvor parret skal lære de lokale at kende.

Det var tid til at lære de lokale bedre at kende i hertugdømmet Cornwall for prins William og hans hustru, hertuginde Kate.

Parret ankom derfor torsdag til Cornwall, hvor de i alt skal tilbringe to dage. Formålet med besøget er at lære området bedre at kende, og samtidig skulle prinsen og hertuginden forberede sig på at få en ny titel. Det skriver Hello Magazine.

Det royale par skal nemlig ifølge mediet arve det engelske hertugdømme i det øjeblik, at prins Williams far, prins Charles, overtager kongetronen.

Den mørkhårede hertuginde var iført en kjole i sart lyserød på besøgets første dag, hvor hun sammen med gemalen prins William hilste og vinkede til de mange lokale, der var dukket op for at få et glimt at prinseparret.

I domkirken og på stranden

Parret var på førstedagen et smut i domkirken, hvor de royale viste deres støtte til en kampagne, der skal samle penge ind til et nyt kirketag.

Træt royal småbørnsfar joker med manglende søvn

Eftermiddagen nød de på stranden sammen med en lang række børn og voksne, viser et billede på Kensington Palaces officielle Instagram-profil.

Prins William og hertuginde Kate besøgte nemlig projektet “Wave Project”, der er en organisation, der ved hjælp af høje bølger og surfboards hjælper børn, der lider af angst.

Senere på dagen var der også oplevelser for de kongeliges smagsløg, da prinsen og hertuginden blev budt på en smagsprøve på områdets traditionelle cider.

Prins Williams far, prins Charles, er den næste til at overtage tronen i det engelske kongehus. Han er i dag gift med Camilla, som indtil da er hertuginde af Cornwall.

Prins William og hertuginde Kate kan på nuværende tidspunkt bryste sig af titlerne som hertug og hertuginde af Cambridge.

Se billeder fra parrets dag i galleriet øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu