Royalt par danser tæt efter bryllup

fredag d. 31. juli 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Monacos fyrstepar tog hurtigt videre fra det royale bryllup for at danse natten væk.

Monacos fyrstepar tog hurtigt videre fra det royale bryllup for at danse natten væk. Foto: Lionel Cironneau/AP

Samme dag som fyrst Albert af Monacos nevø blev gift, delte fyrsten en særlig dans med sin hustru, fyrstinde Charlene.

Der er ikke noget som et bryllup, der kan få kærligheden til at blomstre igen blandt rørstrømske kvinder og deres ægtemænd.

Royal fødselsdag: Playboy-prinsen fylder 60

Det var præcis, hvad der skete for fyrsteparret i Monaco, efter fyrst Alberts nevø Pierre Casiraghi giftede sig med sin italienske kærlighed Beatrice Borromeo. Det skriver Hello! Magazine.

Der gik ikke mange timer, efter det unge par gav hinanden deres “ja”, før fyrstinde Charlene og fyrst Albert tog videre fra brylluppet for at dele deres egen helt specielle dans. De skulle nemlig til velgørenhedsballet Red Cross Ball samme aften.

Efter middagen og en koncert fra Sting, greb fyrsten sin hustru og svingede hende galant ind på dansegulvet, hvor parret lod til at glemme alt omkring sig og dansede aftenen væk.

Og det lader til, at fyrsteparret nød godt af alene-tiden. Charlene fødte for syv måneder siden et sæt tvillinger, så mon ikke de nybagte forældre havde brug for en aften i kærlighedens tegn.

Fyrst Albert giver værdifuldt datingråd til prins

Til ballet var også den nygifte Pierre Casiraghi inviteret, men han måtte takke nej, da han delte en kærlighedsaften med sin nyerhvervede hustru på det royale palads i Monte Carlo.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu