Royalt par holder fast i kærligheden

onsdag d. 1. juli 2015 kl: 17. 26 Af: Ritzau Fokus
 
Kronprins Pavlos og hans hustru, kronprinsesse Marie-Chantal, holder fast i kærligheden efter 20 år som ægtepar.

Kronprins Pavlos og hans hustru, kronprinsesse Marie-Chantal, holder fast i kærligheden efter 20 år som ægtepar. Foto: Colourbox/COLOURPRESS.COM

Det græske kronprinsepar kan onsdag den 1. juli fejre deres 20 års bryllupsdag, og kærligheden blomstrer stadig.

Kærligheden blomstrer stadig mellem den græske kronprins, Pavlos, og hans hustru, kronprinsesse Marie-Chantal.

Se dem her: Sjældne optagelser fra dansk kronprinsebryllup

Det viser kronprinsessen tydeligt på sin instagram-profil. Onsdag den 1. juli kan parret fejre 20 års bryllupsdag, og derfor har hun lagt et bryllupsbillede ud med en kærlig hilsen til sin mand.

– 20 år siden i dag, og fem smukke børn. Jeg kunne ikke være heldigere. Tak til min søde Pavlos for sådan en fantastisk historie, skriver kronprinsesse Marie-Chantal til billedet.

Grækenlands kronprins Pavlos og den borgerlige Marie-Chantal blev gift ved en storslået ceremoni den 1. juli 1995 i St. Sophia’s Cathedral i London.

Brylluppet var overdådigt, og der skulle intet mindre end tre fester til. Det indebar en havefest på Hampton Court i London, en kæmpefest på Wrotham Park og en frokost på kongeskibet Dannebrog.

Dronning Margrethe inviterer til aftenselskab på Christiansborg Slot

Parret havde kun været kærester i to år, da kronprins Pavlos, der er den ældste søn af kong Konstantin, faldt ned på knæ og friede til sin udkårne. Kærligheden varede ved, og det lykkelige par bor i dag i London med deres fem børn prinsesse Maria-Olympia, prins Konstantin-Alexios, prins Achileas-Andreas, prins Odysseas-Kimon, og prins Aristidis-Stavros.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu