Royalt par mistede barn: Nu står de frem

mandag d. 9. januar 2017 kl: 15. 56 Af: Ritzau Fokus

Det royale britiske par Zara og Mike Tindall optræder for første gang offentligt, siden de mistede deres ufødte barn i december.

Det var en hjerteskærende tragedie for den britiske kongefamilie, da dronning Elizabeths barnebarn Zara Tindall og hendes mand, rugbyspilleren Mike Tindall, i december mistede deres ufødte barn. Ifølge avisen The Telegraph var fødslen sat til at finde sted i slutningen af foråret 2017.

Men nu er parret igen klar til at optræde offentligt efter den ufrivillige abort. Det skriver Hello Magazine.

Deltog i poloturnering

Zara Tindall, der er datter af prinsesse Anne, og ægtemanden deltog i weekenden ved en poloturnering i den australske delstat Queensland, og her optrådte parret med store smil, da de blev mødt af pressen.

Royale gæster i hobetal fejrer jernbryllup

Det royale par stillede også op til fotografering, inden Zara Tindall skiftede til rideudstyr og satte sig på hesten for at deltage i en polokamp.

En talsmand for parret understregede over for de fremmødte journalister, at Zara Tindall var “ivrig og klar til at spille”, og da den 35-årige rytter faldt af hesten og uskadt rejste sig igen, lød kommentaren fra Mike Tindall:

– Det er hendes vilje til at vinde. Hun er stærk, hun kommer igen.

Mistede ufødt barn i julen

Zara og Mike Tindalls møde med pressen i weekenden sker under en måned efter, at parret mistede deres ufødte barn i julen. Dengang meddelte parrets talsmand, at den lille familie havde brug for ro til at komme sig oven på tragedien.

– Det er meget trist, at Zara og Mike Tindall har mistet deres barn. I denne svære tid beder vi alle om at respektere deres privatliv, lød udmeldingen.

Det royale par giftede sig i 2011. Sammen har de datteren Mia, som fylder tre år i næste uge.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu