Royalt par stråler af babylykke

tirsdag d. 3. februar 2015 kl: 6. 47 Af: Ritzau Fokus
 
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco tilbragte i sidste uge en aften ude for første gang, siden de i december blev forældre til tvillingerne Gabriella og Jacques.

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco tilbragte i sidste uge en aften ude for første gang, siden de i december blev forældre til tvillingerne Gabriella og Jacques. Foto: Lionel Cironneau/AP

Det var glade og veludhvilede forældre, der viste sig offentligt første gang efter fødslen af de royale tvillinger.

Titlen som nybagte forældre kan føre søvnløse nætter, småskænderier og ikke mindst glæde med sig.

Royal fødselsdag: Playboy-prinsen fylder 60

Kun sidstnævnte så ud til at være tilfældet, da fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco i sidste uge deltog i deres første offentlige arrangement siden fødslen af de royale tvillinger.

Det stolte forældrepar virkede lykkeligere end nogensinde før, da de gav hinanden et kys under mindehøjtideligheden for Monacos skytsengel, Sainte Dévote. Det skriver Hello! Magazine.

Mindehøjtideligheden fandt sted kun seks uger efter fødslen, men fyrstinde Charlene så ifølge magasinet både glad og veludhvilet ud.

De royale tvillinger Gabriella Thérèse Marie og Jacques Honoré Rainie blev født den 10. december på fyrstinde Grace hospitalet i Monaco med to minutters mellemrum. Selvom Gabriella kom først til verden, er det Jacques, der skal overtage tronen efter sin far.

Fyrst Albert giver værdifuldt datingråd til prins

Børnene er de første royale arvinger i 56 år.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu