Royalt par: -Vi vil gerne have flere børn

tirsdag d. 26. juli 2016 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
Pr.+Madeleine,+Christopher+O’Neill,+Pr.+Nicolas.+Solliden+juli+2015.+Foto+Brigitte+Grenfeldt+Kungahuset
- Vi vil vente lidt med endnu et barn, siger Chris O'Neil. Foto: Brigitte Grenfeldt, Kungahuset.se. (Arkivfoto)

Forretningsmanden Chris O'Neill, der er mand til Sveriges prinsesse Madeleine, afslører, at der kan være flere børn på vej i familien.

Chris O’Neill, der er gift med Sveriges prinsesse Madeleine, afslører i et nyt interview med det svenske medie Expressen, hvordan livet er som royal familiefar, og her afslører han også, at parret drømmer om at udvide familien.

Da Chris O’Neill under interviewet med Expressen bliver spurgt, om det royale par mon ønsker sig flere børn, var svaret “ja, absolut”.

Tiden er dog ikke helt inde til endnu et medlem af det svenske kongehus, forklarer han. Lige nu er der nemlig rigeligt at se til med parrets to børn.

– Vi vil vente lidt med endnu et barn. Jeg tænker, at vi må fokusere på Nicolas og Leonore. Vi skal sørge for, at de får vores tid og 100 procents opmærksomhed. Men i fremtiden absolut! siger Chris O’Neil i interviewet.

Farvel til kronen: Svensk prinsesse forlader landet

I det åbenhjertige interview beskriver den amerikanske forretningsmand blandt andet, hvor stor forskel der er på hans to børn, prinsesse Leonore og prins Nicolas. Selv om de royale rollinger er tæt på hinanden aldersmæssigt, da der kun er lidt over ét års forskel mellem dem, er deres personligheder nemlig vidt forskellige.

– Det er jo to helt forskellige individer. Nicolas er en blød lille gut. Leonore er dominerende og en bestemt pige, siger Chris O’Neill til Expressen.

Prinsesse viser sin nye baby frem: Se billedet her

Prinsesse Madeline og Chris O’Neil er bosat i London sammen med deres to børn. Her har den royale familie boet i snart et år.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu