Royalt stamsted lukningstruet

onsdag d. 5. november 2014 kl: 9. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Ifølge lokalavisen kunne hertuginde Kate og prins William godt lide at få en fadøl på den nu lukningstruede pub The Old Boot In.

Ifølge lokalavisen kunne hertuginde Kate og prins William godt lide at få en fadøl på den nu lukningstruede pub The Old Boot In. Foto: Lefteris Pitarakis/AP

Hertuginde Kates yndlingspub er lukningstruet, og derfor tager lokalsamfundet i hertugindens hjemstavn sagen i egen hånd.

Kongehus-ekspert: - Joachim er bedre som konge

I England er det helt almindelig at snuppe en fadøl efter fyraften, og det gælder også for prins William og hertuginde Kate.

Ifølge lokalavisen Newbury Weekly News var pubben The Old Boot In i den lille miniputby Stanford Dingley nær hertuginde Kates hjemby Bucklybury et af parrets favoritsteder. Men nu står pubben over for sin sidste udskænkning.

På grund af dårlig omsætning ser pubbens ejer John Haley sig nødsaget til at lukke stedet og vil i stedet søge om tilladelse til at bruge den historiske bygning som almindeligt hus.

– Der er for mange pubber i og omkring Stanford Dingley. Det kan ikke længere betale sig for mig at have pubben, forklarer han til Newbury Weekly News.

Imidlertid er lokalsamfundet så ærgerlige over den forestående lukning, at byrådet har taget sagen i egen hånd. De har besluttet sig for at gennemgå pubbens økonomi for at redde den, skriver byrådet i en erklæring.

– Vi vil afholde nogle drøftelser med folk i lokalsamfundet omkring, hvad vi kan gøre, for at pubben kan køre videre, står der blandt andet. Derfor vil byrådet se, om lokalsamfundet kan putte penge i pubbevaringen, så den ikke ender som bolig.

Pubben ligger tæt på familien Middletons hjem i Bucklebury, og ifølge avisen plejer hertugindens familiemedlemmerne jævnligt at slå vejen forbi til en enkelt. Selv er udlejeren John Haley så nær en ven til parret, at han naturligvis var inviteret med til deres bryllup i 2011.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu