Russell Crowe som instruktør

torsdag d. 22. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespilleren Russell Crowe får snart sin debut som spillefilmsinstruktør. Det sker, når han skal instruere Bra Boys, en film om en berygtet australsk bande surfere af samme navn.

Crowe har været fortæller på en dokumentarfilm om den voldelige, anti-autoritære bande, som i øjeblikket ligger nr. 4 på den australske biografhitliste, og nu skal han altså være instruktør på en spillefilm, der handler om banden.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

Bra Boys er en bande tatoverede surfere, som er kendt for at være voldelige, anti-autoritære og antisociale. Grundlæggerne er to brødre, Jai og Koby Abberton, som skabte store overskrifter i 2003, da Jai Abberton blev tiltalt for mord. Selv om han senere blev frikendt, så fik hans bror en dom for at modarbejde retten ved at tilbageholde oplysninger om sagen.

Filmen kommer, ligesom dokumentaren, til at fokusere på de to brødre, men det vides endnu ikke, om Russell Crowe selv vil medvirke i filmen, der som sagt blliver hans debut som instruktør. Tidligere har han instrueret dokumentarfilm om sit eget band, 30 Odd Foot of Grunts.

Del din kommentar

Forsiden lige nu