Rystende nyt om popstjernes indlæggelse: Sådan forløb alarmopkaldet

søndag d. 29. juli 2018 kl: 12. 56 Af: Peter Koch
FILE PHOTO: Singer and actress Demi Lovato arrives at the 2017 American Music Awards in Los Angeles
Demi Lovato har tidligere i livet haft problemer med stoffer. Foto: Scanpix/Danny Moloshok.

Demi Lovato blev indlagt tidligere på ugen.

Det var venner til den amerikanske popstjerne Demi Lovato, der ringede til alarmcentralen for at få den 25-årige kvinde hasteindlagt. Det skriver CBS News, efter at de lokale myndigheder har offentliggjort uddrag af alarmopkaldet fra 24. juli.

CBS News skriver, at alarmopkaldet tog fire og et halvt minut, og at vedkommende, der ringede til alarmcentralen, anmodede om, at ambulancen ankom uden brug af sirener.

Det er fortsat uvist, hvad den unge kvinde blev indlagt for. Rygter siger, at Lovato blev indlagt på grund af en overdosis, men det er ikke blevet bekræftet.

Kendte.dk omtalte indlæggelsen tidligere på ugen, hvor en talsperson for Lovato talte med mediet TMZ, uden dog at komme ind på den reelle årsag til, at Lovato var blevet indlagt.

Demi Lovato aflyser tour efter overdosis

– Demi er ved bevidsthed, og hun er sammen med sin familie, der ønsker at udtrykke deres taknemmelighed til alle for deres kærlighed, bønner og støtte, sagde talspersonen til TMZ.com.

Et liv med stoffer

Newsbreak.dk kunne senere fortælle, at sangerinden vågnede tirsdag, og at hun efter omstændighederne havde det godt.

2016 talte hun i øvrigt åbent om de problemer, hun gennem livet har haft med stofferne.

Popstjerne til fans efter overdosis: Jeg har brug for at hele

Som teenager begyndte Lovato at eksperimentere med smertestillende piller og kokain for at dulme dæmonener, men misbruget eskalerede til ekstremer.

– Jeg levede et liv i overhalingsbanen og var ved at dø ung. Jeg troede ikke, jeg ville blive 21, sagde den dengang 23-årige stjerne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu