Så sluttede Vild med dans for Blomsterberg

fredag d. 1. november 2013 kl: 22. 27 Af: Ritzau Fokus
 
Mette Blomsterberg er ude af Vild med dans

Mette Blomsterberg er ude af Vild med dans Foto: FLINDT MOGENS Polfoto

Der er nu kun fem par tilbage i konkurrencen, hvor Allan Simonsen igen gik videre på seernes nåde.

Da de resterende seks par gik på gulvet i fredagens Vild med dans, var det med en stak point i ryggen fra sidste uges show, hvor der ikke røg nogen ud, og pointene derfor blev lagt sammen med denne uges.

Mette Blomsterberg ønskede sig noget ganske særligt: Det nyder vi andre godt af nu

Men det hjalp ikke konditoren Mette Blomsterberg og hendes partner, Michael Olesen, der var i omdans med komikeren Uffe Holm og Karina Frimodt. Konditoren har danset sin sidste dans i konkurrencen.

I sidste uge var det skuespillerinden Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen, der skrabede bunden, da dommernes point og seernes stemmer var lagt sammen, men parret klarede frisag til stor overraskelse for dem selv.

Ud over en dans fra hver af parrene, der viste deres evner i henholdsvis i vals, paso double, cha-cha-cha og tango, var danseparrene også delt op i to grupper, der konkurrerede mod hinanden i en Bollywood-inspireret holddans.

Den vandt holdet, der bestod af Mathilde Norholt, fodboldspilleren Mads Laudrup og bordtennisspilleren Mie Skov, der dermed kunne lægge to point oven i deres karakterer fra dommerne, før de med seernes hjælp gik videre.

Blomsterbergs opskrift: Snotten i måtten

I næste uge ryger endnu et par i konkurrencen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu