Så du gaveposerne til brylluppet? Det er der i – og nu er de møgdyre

onsdag d. 23. maj 2018 kl: 19. 40 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Det imponerende - og dyre - royale bryllup i England tjener nu penge ind til helt almindelige briter. På nettet sælger de blandt andet flasker med vand.

Storbritanniens indbyggere er i stor stil royal-gale. Det blev i weekenden understreget ved den hellige splejsning af prins Harry og hans udkårne Meghan Markle. Ved brylluppet var 1200 særlige personer heldige.

Ifølge britiske medier blev disse helt almindelige borgere nemlig inviteret ind på selve slotsgrunden ved Windsor Castle, hvor det unge par blev viet. Det betyder også, at der er i alt 2640 helt særlige gaveposer i omløb.

Solen skinner på kendt vejrvært: Gift og skal have barn

Det royale par havde – muligvis ved egen vilje – sørget for, at der var en særlig gave til über-royalisterne. Den gave forsøger flere nu at tjene tykt på. Online handelsportaler er et interessant sted, og lige nu kan man se flere af disse såkaldte gaveposer til salg på blandt andet siden Ebay. Nogle endda til uhyrlige priser i omegnen af 170.000 kroner.

I hvert fald fortæller The Sun historien om Claire Oliver, der var en af de heldige. Hun føler sig muligvis endnu heldige nu, hvor det er lykkedes hende at sælge sin gavepose. I hvert fald indbragte den hende godt 180.000 danske kroner på ebay.

Royalt par fejrer bryllupsdag: Så omtumlet har det været

Langt de fleste er dog noget mindre opportunistiske, for flest gaveposer er da sat til salg for mellem 400 og 500 pund. Det er mellem 3- og 4000 kroner.

For de nysgerrige er der dog en sidegevinst ved de pengeglade sælgere, for på den måde er det blevet muligt at få et indblik i, hvad den pludselig koloenormt dyre gratis-pose faktisk indeholder. Det kan du se i galleriet over artiklen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu