Så mange så Lettermans sidste The Late Show

fredag d. 22. maj 2015 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Den legendariske talkshowvært David Letterman kan gå på pension med et smil. 14 millioner seere fulgte med på de amerikanske tv-skærme, da hans sidste show blev vist onsdag aften.

Den legendariske talkshowvært David Letterman kan gå på pension med et smil. 14 millioner seere fulgte med på de amerikanske tv-skærme, da hans sidste show blev vist onsdag aften. Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP

Næsten 14 millioner mennesker ville ikke gå glip af sidste udgave af “The Late Show” med Letterman som vært.

I 21 år har der ikke været så mange seere til det amerikanske “The Late Show”, som da den legendariske David Letterman onsdag var vært for sidste gang.

Vild overraskelse: Legendarisk tv-vært vender tilbage

Det oplyser kanalen CBS ifølge nyhedsbureauet AFP.

I alt sad 13,76 millioner mennesker foran skærmen, hvilket ifølge CBS er det højeste antal siden februar 1994, da showet fulgte dækningen af vinter-OL i Norge.

Letterman er 68 år, og hans afgang fra “The Late Show” markerer slutningen på en kulturel institution i USA og en lang karriere på 33 år.

David Letterman kneb ifølge The Washington Post ikke en eneste tåre i løbet af sit sidste program.

Den afgående vært brugte ifølge den amerikanske avis sit sidste Late Show-afsnit på at vise sin taknemmelighed over for sine kolleger, chef, venner og familie.

– Han lod mest øjeblikket tale for sig selv, skriver The Washington Post.

Under hans sidste show var hele tre tidligere amerikanske præsidenter – George Bush, Bill Clinton og George W. Bush – samt den nuværende præsident, Barack Obama, med til at sige farvel til tv-værten.

– Vores lange nationale mareridt er forbi, proklamerede Obama og hans forgængere i Det Hvide Hus ved programmets intro.

Tv-legende fylder 70 år: Kan du genkende ham?

I David Lettermans finaleprogram, der var program nummer 6028, medvirkede desuden skuespillerne Chris Rock, Bill Murray, Steve Martin, Jim Carrey, Tina Fey og Alec Baldwin.

/ritzau/AFP

Del din kommentar

Forsiden lige nu