Sådan får du en stram røv som Gustav

lørdag d. 13. februar 2016 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Gustavs veninde Therese viser, hvordan du får en stram røv. Foto: Facebook.

Gustavs veninde Therese viser, hvordan du får en stram røv. Foto: Facebook.

Gustav Salinas afslører nu, hvordan han har fået en stram røv.

Vil du også gerne have en stram røv til sommer der siger spar fem, så er her nogle gode øvelser til at få den perfekte røv.

Glad Gustav viser lokkerne frem efter operation

Gustav Salinas har fået sin gode veninde Therese, der har verdens bedste røv, til at vise et par af hendes yndlingsøvelser.

– Det er godt jeg er homo, ellers havde jeg hoppet på hende! Hun gør mig forvirret, skriver Gustav på Facebook.

Gustavs nye look: Skal opereres for 60.000 kroner

Tjek videoen ud nedenunder…

Ass to the GrassVil du også gerne have en stram røv til sommer der siger spar fem, så er her nogle gode øvelser til at få den perfekte røv!Har fået min gode veninde Therese, der har verdens bedste røv, til at vise et par af hendes yndlingsøvelser.Det er godt jeg er homo, ellers havde jeg hoppet på hende! Hun gør mig forvirret. ;)Tjek det ud!www.fitnessNu.dkhttps://www.facebook.com/BodyfitnessJuniorAthlete/?ref=aymt_homepage_panel

Opslået af Gustav Andersen Salinas (officiel fanside) på 12. februar 2016

Del din kommentar

Forsiden lige nu