Sådan holder kæresten sig lækker for Ryan Gosling

torsdag d. 19. marts 2015 kl: 11. 23 Af: Ritzau Fokus
 
Ingen joggingbukser og masser af motion holder skuespillerinden Eva Mendes lækker for skuespillerkæresten Ryan Gosling.

Ingen joggingbukser og masser af motion holder skuespillerinden Eva Mendes lækker for skuespillerkæresten Ryan Gosling. Foto: Celebrity Photo/colourpress.com/CELEBRITYPHOTO.COM/COLOURPRESS.COM

Som nybagte forældre forsøger skuespillerinden Eva Mendes stadig at lire livet med skuespilkæresten Ryan Gosling op ved at gøre sig lækker.

Med en lille datter på seks måneder forsøger Eva Mendes stadig at prioritere fræk forførelse over baby og bleskift for at peppe familielivet som mor og far op for hende og skuespillerkæresten Ryan Gosling.

Anmeldere: La La Land vækker musical-genren fra de døde

Derfor mener den 41-årige skuespillerinde, at et af de vigtigste råd er at blive ved med at gøre sig lækker over for hinanden, fortæller hun til Extra.

– Du skal ikke gå i joggingbukser – det er den største årsag til skilsmisser i USA, joker Mendes, der som nybagt mor til lille Esmeralda Amada Gosling kæmper for at få sin forførende krop tilbage.

– Jeg har indset, at jeg har brug for at have en rutine. Jeg er virkelig ikke vild med det, men jeg har sluttet fred med det, siger den veldrejede skuespillerinde, der trimmer kroppen med intervaltræning, løb samt styrketræning.

– Men ikke noget, der er for tungt, fordi mine muskler bliver hurtigt temmelig store, så derfor kombinerer jeg det med enten yoga eller trekking, siger Mendes, der som vegetar er på en stram, specifik kostplan.

– Jeg har ikke spist kød i omkring seks år, fordi jeg ikke bryder mig om den måde, landbruget fabrikerer kød på. Det er, hvad der virker for mig, men jeg har fået det meget bedre, efter jeg har skåret det ud af kosten. Min hud ser også lysere og sundere ud, tilføjer hun.

Kendis-par giver begge deres børn samme navn

34-årige Gosling og 41-årige Mendes mødte hinanden under indspilningerne til filmen “The Place Beyond the Pines” og har dannet par siden 2011.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu