Sådan blev royale tvillinger fejret

søndag d. 20. december 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Fyrst Albert og fyrstinde Charlène rev en dag ud af kalenderen til fordel for parrets tvillinger.

Fyrst Albert og fyrstinde Charlène rev en dag ud af kalenderen til fordel for parrets tvillinger. Foto: Lionel Cironneau/AP

Den 10. december fejrede fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco deres tvillinger, da de kunne runde deres første leveår.

I et eksklusivt videointerview med Hola! TV fortæller Monacos fyrst Albert, hvordan han og fyrstinde Charlène fejrede deres tvillingers første fødselsdag den 10. december i år.

Royal fødselsdag: Playboy-prinsen fylder 60

– Det var vidunderligt. Vi havde en mindre offentlig fejring med nogle skolebørn og nogle andre folk, og vi havde også, selvfølgelig, en privat fejring, siger han i interviewet.

Desuden kunne fyrsten fortælle, at der var blevet rykket godt og grundigt rundt i hans travle kalender, så han og hustruen kunne tilbringe dagen sammen med deres to guldklumper, Jacques og Gabriella.

– Jeg har sat dagen af, jeg har ingen andre aftaler. Vi vil bare have tid til familien. Jeg ønsker at tage nogle billeder, nogle film af dem, så det bliver bare en familiedag, sagde fyrsten i et interview med People Magazine.

En velsignelse at blive far igen

I en tale til offentligheden lagde fyrsten ikke skjul på, hvilken velsignelse det har været at blive far igen.

– Du ved aldrig, hvordan børn kommer til at blive. Men hvis disse første måneder har været nogen indikation, vil det blive en fantastisk rejse og en utrolig oplevelse.

Fyrst Albert er også far til pigen Jazmin Grace Grimaldi, som han fik uden for ægteskab med en kvinde fra Californien ved navn Tamara Rotolo tilbage 1992.

Se videoen med det eksklusive interview her.

Fyrst Albert giver værdifuldt datingråd til prins

 

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu