Sådan ser Rasmus Bjerg ud som John Mogensen

torsdag d. 27. april 2017 kl: 9. 10 Af: Elo Christoffersen

Optagelserne til Ole Bornedals kommende spillefilm om John Mogensen, Så længe jeg lever, er i fuld gang. Se de første billeder her!

Optagelserne til Miso Film og Ole Bornedals stort anlagte danske filmdrama om John Mogensen er i fuld gang i Aarhus og omegn.

I dag kan Miso Film afsløre, hvordan Rasmus Bjerg kommer til at se ud i rollen som legendariske John Mogensen.

Således har selskabet netop offentliggjort de tre første stills fra filmen af Rasmus Bjerg.

Så længe jeg lever handler om en af Danmarks største musikpersonligheder i det 20. århundrede, John Mogensen, og hans op- og nedture gennem livet som turnerende musiker, ægtemand og far.

Filmen følger John gennem hans barndom, hans tid med Four Jacks og senere under hans store succes med solokarrieren, indtil han i 1977 dør af et hjerteanfald forårsaget af det alt for store alkoholforbrug, der fulgte ham hele hans voksne liv.

Stort persongalleri

Rasmus Bjerg har hovedrollen som mennesket, musikeren og kunstneren John Mogensen.

Over for Rasmus, som Johns store kærlighed Ruth, ses Helle Fagralid.

I rollen som John som dreng ses det purunge stortalent Harald Kaiser Hermann, der tog Danmark med storm i Der kommer en dag, hvor han spillede den ene hovedrolle.

TV-stjerne med klar opfordring til danske par: Knald!

En lang række dygtige og musikalske skuespillere medvirker også, bl.a. Peter Mygind, Flemming Enevold, Bebiane Kreutzmann, Laus Høybye, Amin Jensen, Lars Ranthe, Kasper Leisner, Jens Andersen, Rikke Louise Andersson, Petrine Agger, Paw Henriksen, Caspar Phillipsson og mange flere.

Filmer i Aarhus

I disse uger er hele filmholdet i Aarhus, hvor en stor del af Så længe jeg lever optages.

Den Vestdanske Filmpulje sikrede i sidste ende, at filmen kunne realiseres med en million kroner i regional filmstøtte, og for Carsten Holst, chef for Den Vestdanske Filmpulje, er filmen om John Mogensen vigtig for lokalområdet:

– Det er vigtigt, at der optages film og fortælles historier fra hele landet. Uden de regionale filmfonde i Jylland og på Fyn ville en stor del af de danske spillefilm og tv-serier blot optages i og omkring hovedstaden og i udlandet. Ud over filmens stærke kunstneriske kvaliteter er det derfor vigtigt, at den optages delvist i Syddjurs og Aarhus Kommune som er en del af Den Vestdanske Filmpulje område.

Filmens producer Jonas Allen er enormt glad for optagelserne:

Rasmus Bjerg rådgiver om parforholdsproblemer i ny serie

– På Miso Film er vi stolte af det vi har fået i kassen den første måned. Vi har et førsteklasses cast anført af en suveræn og bevægende Rasmus Bjerg. Filmen har en stærk visuel nerve, der går hånd i hånd med John Mogensens populære og folkekære sange, så vi glæder os i den grad til at vise publikum den endelige film, fortæller Jonas Allen i en pressemeddelelse.

Så længe jeg lever får biografpremiere i januar 2018.

Del din kommentar

Forsiden lige nu