Sådan skal de royale vise præsidenten rundt onsdag

onsdag d. 29. august 2018 kl: 11. 59 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Statsbesøget fra Frankrig slutter onsdag.

Onsdag fortsætter det franske statsbesøg med en række arrangementer, inden præsident Emmanuel Macron og fru Macron senere rejser hjem til Frankrig.

Som en del af det blot andet officielle statsbesøg fra Frankrig er der lagt op til et særlig stramt program onsdag.

Onsdag morgen har kronprins Frederik sammen med præsident Macron og statsminister Lars Løkke Rasmussen et besøg hos Dansk Industri skråt over for Københavns Rådhus. Erhvervskonferencen, som de skal deltage i, har temaet ”Transforming France: A Nordic Perspective”.

Samtidig besøger Kronprinsessen og Macrons kone Rysensteen Gymnasium ikke langt der fra i Tietgensgade. Her vil de få en introduktion til skolens “Global Citizenship Programme”. “Kronprinsessen og fr. Macron spadserer efterfølgende til skolens lokaler på Flæsketorvet og overværer her en undervisningstime“, skriver Kongehuset i det officielle program.

Klokken 11 vil der muligvis være pres på trafikken som følge af sikkerhedsforanstaltninger, når både kronprinsparret og præsidentparret skal besøge Glyptoteket. Til stede vil være en række danske kulturpersoner. Blandt andre filminstruktør Thomas Vinterberg.

Som afslutning på det officielle statsbesøg står Præsidentparret for et returarrangement i Skuespilhuset – også i København – med deltagelse af Dronningen, Kronprinsparret, Prins Joachim og Prinsesse Marie og Prinsesse Benedikte.

Del din kommentar

Forsiden lige nu