To såret ved vanvittigt skuddrama til hiphop-koncert

mandag d. 2. marts 2015 kl: 20. 31 Af: Ritzau Fokus
 

Sean “Diddy” Combs skulle lørdag aften have spillet på den klub, hvor to fra publikum blev skudt. Foto: Chris Pizzello/AP

Et skuddrama udspillede sig lørdag aften til en hiphop-koncert med blandt andre T.I. og Diddy. To blev såret, men ingen mistede livet.

Er der noget, hiphop-miljøet er notorisk kendt for, så er det vildskab, vold og våben.

Bling-bling: Her er verdens mest indtjenende hiphoppere

Måske er det derfor heller ikke så overraskende, at netop de tre ting lørdag aften havde sneget sig med ind på en klub i North Carolina i USA, hvor blandt andre hiphopperne T.I. og Diddy skulle give koncert.

Ifølge USA Today udspillede der sig nemlig et voldsomt skuddrama til koncerten i byen Charlotte, og selv om ingen mistede livet, blev to kørt væk fra klubben med skader efter pistolskud.

– Lige nu ser det ud til, at de begge er udenfor livsfare. Den ene person satte sig selv ind i en bil og kørte af sted mod hospitalet, mens den anden blev transporteret af en ambulance, forklarer politiinspektør J.D. Thomas fra politistyrken i Charlotte-Mecklenburg.

I skrivende stund er ofrene for skyderierne, der fandt sted på klubben og spillestedet Label i Charlotte i North Carolina, endnu ikke officielt identificerede.

Diddy slipper for sigtelser i voldssag

En fra publikum filmede en video af panikken på klubben, og den kan du se lige her: http://videos-f-11.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/11014438_1564653480478831_1698705275_n.mp4

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu