Sådan scorede tv-kokken Nikolaj Kirk kendt sangerinde

søndag d. 16. juni 2013 kl: 8. 26 Af: Ritzau Fokus
 

Karen Mukupa blev mor til en lille pige den 24. april i år. Foto: karenmukupa.com / Presse

Dagens fødselar: Nikolaj Kirk

Der skulle en kendt tegneseriefigur og suppe til, før der var amoriner i luften mellem den populære sangerinde og kendis-kokken.

Egentlig kendte hun ham godt fra det københavnske natteliv, men sangerinden Karen Mukupa syntes i sin tid, at tv-kokken Nikolaj Kirk virkede lidt for smart i en fart.

Men for ti år siden, da Nikolaj Kirk var vært for MGP, mødte de to hinanden til en efterfest, og et eller andet opstod mellem de to.

De gik i hvert fald begge hjem med hinanden telefonnummer, det afslører den kønne sangerinde overfor SE og Hør.

– Han ringede og spurgte, hvad jeg kunne lide at spise, og så inviterede han mig på hummersuppe. Meget avanceret. Han havde Shrek på video og spurgte, om vi skulle se den sammen. Så vi så Shrek på vores første date, fortæller en grinende Karen Mukupa til ugebladet.

Sangerinden fik hurtigt varme følser for den farverige kok, der er kendt fra Go’ Danmark og diverse madprogrammer. Hun vidste dog ikke med det samme, at hun havde mødt sit livs kærlighed..

– Jeg ved ikke, om det var kærlighed ved første blik, men det var i hvert fald kærlighed meget, meget hurtigt. Jeg kunne mærke med det samme, at der var plads til at lege sammen med ham. Jeg føler nærmest, at vi er nyforelskede hver dag, forklarer Karen Mukupa.

Parret blev forældre til en lille pige den 24. april i år, og Mukupa lagde efterfølgende et foto på Facebook af den nyfødte med ordene:

“Sweet little Tiki Marlee. Life is amazing” (Søde, lille Tiki Marlee. Livet er vidunderligt, red.)

Del din kommentar

Forsiden lige nu