Særlig prisuddeling: Mary rejser til London

mandag d. 9. marts 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Kronprinsesse Mary skal uddele en stor pris i London for at ære personer, der har gjort en forskel for kvinder og piger.

Kronprinsesse Mary skal uddele en stor pris i London for at ære personer, der har gjort en forskel for kvinder og piger. Foto: CHRISTENSEN KLAVS BO/Polfoto

Kronprinsesse Mary er kendt som en stor fortaler for kvinders rettigheder. Torsdag skal hun uddele prestigefyldte priser i London.

Kronprinsesse Mary har flere gange vist, at kvinders rettigheder er en sag, der ligger hendes hjerte meget nær. Hun er kendt for at være en stor fortaler for kvindesagen både i Danmark og i udlandet, og derfor er der ofte bud efter hende til møder og konferencer.

Kronprinsesse Mary må træde til: Frederik tvunget til afbud

På torsdag den 12. marts deltager kronprinsessen som protektor ved The International Center for Research on Women’s “Champion for Change Awards” gallamiddag.

Gallamiddagen afholdes i den engelske hovedstad London, hvor kronprinsesse Mary skal holde tale og uddele priser. Priserne skal ære indflydelsesrige personer, der har gjort en forskel for kvinder og piger rundt om i verden.

I midten af februar var kronprinsesse Mary på arbejdstur i Etiopien, hvor hun satte fokus på kvinders sundhed og rettigheder i landet, samt kampen mod omskæring af piger.

Kronprinsesse Mary i sorg

Kronprinsessen blev i november sidste år selv æret for det arbejde, hun udfører for at forbedre kvinders vilkår. Det skete, da hun blev tildelt den prestigefyldte Bambi-pris for sin kamp mod vold i hjemmet.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu