Sagaen fortsætter

onsdag d. 3. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Sagaen om Frodo og ringen fortsætter også uden for filmens verden. Om 14 dage går kampen om Middle Earth igang for sidste gang. Men hvis man i mellemtiden gerne vil have genopfrisket The Fellowship Of The Ring og Two Towers og gå mere i dybden med disse to, så behøver man ikke vente med eventyret til d. 17 december, hvor det hele går løs igen. For hver af filmene har Jude Fisher nemlig lavet en filmguide til filmene. Guiderne er en opsummering af historien, samt en gengivelse af de vigtigste hændelser. Desuden går man tæt på alle karaktererne og væsnerne i Tolkiens rige.

Der er også lavet en guide til The Return Of The King, men hvis man helst vil vente med spændingen til den kommer i biograferne, skal man ikke læse filmguiden, da den afslører nogle meget vigtige hændelser. Så må man hellere læse Ringenes Herre – Våben Og Krig, og vente på den store afslutning.

Sofia og Carl Philip tvinges til ændringer ved dåben

Denne bog indeholder skitser og billeder fra filmene, og den giver et meget udførligt og dybdegående indblik i Tolkiens magiske univers. Man får et stort indblik i våben, symboler og slaget om Middle Earth. Desuden får man et endnu større indblik i elverne, dværgene, orkerne, troldmændene, menneskene og hobitterne. Man får også en kortindføring i Tolkiens store Legendarium, altså mytologien samlet i den højtidelige Simarillon. Bogen er skrevet af Chris Smith og er nærmest et leksikon, der kan give os svar på spørgsmål som hvorfor venskabet med menneskerne ophørte, hvem num

Del din kommentar

Forsiden lige nu