Salma Hayek afslører: Sådan er jeg smuk uden sprøjter

søndag d. 14. juni 2015 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Når de lange lokker skal styles, går Salma Hayek ind for lufttørring frem for den elektriske hårtørrer, der slider på håret.

Når de lange lokker skal styles, går Salma Hayek ind for lufttørring frem for den elektriske hårtørrer, der slider på håret. Foto: Arthur Mola/INVISION FOR THE HOLLYWOOD REPORTER

Den amerikanske skuespiller Salma Hayek afslører sine skønhedsråd til et liv uden kosmetiske operationer.

Gå aldrig i seng uden at have vasket dit ansigt. Sådan lyder det simple råd, der i følge Salma Hayek gør, at hun i en alder af 48 år aldrig har haft brug for Botox.

Skuespillerinde: Her er hemmeligheden bag mit ægteskab

Det fortæller den berømte skuespiller i et interview til magasinet People.

– Det var min fantastiske mor, der gav mig det gode råd altid at vaske mit ansigt før sengetid – uanset hvad. Hende og min mormor sagde til mig, at det var noget, jeg var nødt til at gøre for mig selv.

– “Bare tænk på, hvor hurtigt du vil komme til at se gammel ud, hvis du ikke gør det”, sagde de.

Vand og sæbe gør det dog ikke alene, mener skuespilleren, der netop har lanceret sin egen serie af skønhedsprodukter. Serien “NUANCE by Selma Hayek” indeholder således flere opstrammende ansigtscremer og andre anti-rynkeprodukter.

Men selvom Hayek gerne vil gøre, hvad hun kan, for at holde de ydre alderstegn på afstand, er hun endnu ikke forfaldet til Hollywoods mest populære foryngelseskur: Botox.

– Jeg går ikke ind for Botox, især ikke, når folk gør det, mens de stadig er unge. De ødelægger dem selv, siger Salma Hayek og fortsætter:

– De bliver ved med at sige til unge kvinder: “Gør det mens du er ung, så du aldrig får rynker”. Men nej, dit ansigt falder sammen uanset, så du bliver bare nødt til at få mere og mere hver gang, siger hun.

Skuespillerinde afslører Trumps ubehagelige datingtrick

Salma Hayek anbefaler derfor, at man, hvis man absolut vil have sprøjtet Botox ind i huden, sørger for at vente så længe, som overhovedet muligt.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu