Sandra Bullock bliver ikke tændt af Clooney

torsdag d. 7. november 2013 kl: 10. 39 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespillerinden Sandra Bullock er aldrig blevet forført af kollegaen George Clooneys verdensberømte charme.

Skuespillerinden Sandra Bullock er aldrig blevet forført af kollegaen George Clooneys verdensberømte charme. Foto: Scanpix, Reuters, MARIO ANZUONI free

Skuespillerinden Sandra Bullock regner sig selv på listen over de få kvinder i verden, der ikke bliver opstemt af kollegaen George Clooney.

Måske er sex ikke ligefrem det første, man tænker på, når man er ved at svæve langsomt, men sikkert mod det ydre rum.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

I hvert fald lader det ikke til, at der er opstået gnister mellem de to kollegaer og venner, skuespillerne Sandra Bullock og George Clooney, efter de to har været en tur i rummet på det store lærred i filmen “Gravity”.

– Han er ikke alles kop te, fortæller 49-årige Bullock til det britiske morgenshow “Daybreak”.

De to har kendt hinanden i over 20 år, men selv om Bullock bestemt kan se 52-årige Clooneys åbenlyse kvaliteter, så har der aldrig været mere end venskab og professionelt mellem de to stjerner, afslører hun.

– Vi har kendt hinanden så længe, at det sexede er væk. Ikke, at han ikke er sexet, for han er meget, meget pæn. I hvert fald, hvis man kan lide den flotte, charmerende, intelligente, talentfulde og succesfulde slags. Men det er ikke alles kop te, gentager skuespillerinden, der for alvor brød gennem lydmuren i filmen “Speed” i 1994.

George Clooney har også selv tidligere afvist, at der skulle være amoriner i luften. Bullock har nemlig førhen været knyttet sammen med en af hans venner.

Harry og Meghan holder ferie med kendispar

“Gravity” har dansk biografpremiere torsdag den 7. november.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu