Sandra Bullock vil have huset fuld af børn

lørdag d. 25. april 2015 kl: 19. 12 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespillerinden Sandra Bullock adopterede i 2010 en lille søn ved navn Louis. Hun afviser, at der skulle være flere børn på vej.

Skuespillerinden Sandra Bullock adopterede i 2010 en lille søn ved navn Louis. Hun afviser, at der skulle være flere børn på vej. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Skuespillerinden Sandra Bullock svarer tilbage på rygterne om, at hun skal være mor igen.

For fem år siden viste en lykkelig Sandra Bullock sin nye kærlighed frem. I 2010 adopterede hun nemlig sønnen Louis Bardo, men nu må den 50-årige skuespillerinde lytte til en række rygter om, at hun langt fra er færdig med børn.

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

I et nyt interview med People Magazine indrømmer hun, at hun altid har drømt om lyden af mere end ét par løbende børnefødder.

– Jeg har altid sagt, at jeg vil have huset fuld af børn. Men de eneste børn i mit hus lige nu, ud over Louis, er børn, som bliver hentet af deres forældre, når legeaftalen er slut, siger Sandra Bullock til People Magazine.

Den oscarvindende skuespillerinde afviser dog, at der skulle være flere børn på vej.

– Men hvis nogen ved noget, som jeg ikke ved, så vil jeg sætte pris på at høre detaljerne, så jeg kan nå at købe ind til det. Jeg er sindssygt uforberedt, hvis Louis får en bror eller søster i denne uge, joker hun.

Sandra Bullock, der for nyligt blev kåret til verdens smukkeste af People Magazine, er ikke ked af, at hun ikke har flere børn end lille Louis. For hende er familien ikke kun slægtninge, men også de personer, som man vælger at have i sit liv.

– Min familie ligner overhovedet ikke noget, jeg kunne forestille mig. Den er meget bedre, siger skuespillerinden.

Bullocks eksmand taler ud om skandaletiden efter affære

Sandra Bullock blev skilt frem sin mand Jesse James i 2010, efter han indrømmede at have været hende utro.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu