Sangder dropper vegetar-kost efter brud

fredag d. 4. juli 2014 kl: 8. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Efter bruddet med konen Gwyneth Paltrow er Chris Martin klar til at sætte kniv og gaffel i et stykke kød.

Efter bruddet med konen Gwyneth Paltrow er Chris Martin klar til at sætte kniv og gaffel i et stykke kød. Foto: Jack Plunkett/JACK PLUNKETT/INVISION/AP

Coldplay-sangeren Chris Martin, der er notorisk vegetar, er begyndt at ønske kød på menuen efter skilsmissen fra Gwyneth Paltrow.

Der er kommet nye ‘kødboller’ på suppen for Chris Martin, efter Coldplay-sangeren og skuespiller-darlingen Gwyneth Paltrow tidligere i år lod sig separere.

Forholdet er slut: Coldplay-sanger skilt

Den notorisk kendte vegetar sætter nemlig igen kniv og gaffel ned i kød.

– Jeg har været vegetar i mange år af forskellige grunde, som jeg nu har ændret, betror Chris Martin værten Steve Wright i et interview til BBC Radio 2. Han springer dog ikke direkte ud i al kødspisning.

– Jeg føler, at man kun skal spise dyr, man selv er i stand til at slå ihjel. Jeg vil for eksempel ikke bryde mig om at slå en fisk ihjel, men fordi jeg kan, vil jeg gerne spise den. Men giraf derimod …

Det er dog alligevel ikke meget kød, Chris Martin sætter tænderne i, for hans niårige datter med det spiselige navn Apple er nemlig også vegetar:

– Det frister mig til at gå tilbage til vegetarvejen, siger han.

Selvom det tidligere superstjernepar også var kendte for deres vegetarlivsstil, har Paltrow ved siden af skuespillerkarrieren udgivet flere kogebøger, der også indeholder kødretter.

Coldplay-forsanger besøgte kræftramte danske unge

Chris Martin er tidligere blevet kåret som verdens mest sexede vegetar. Sammen med sit band Coldplay udgav han tidligere i år albummet Ghost Stories, der primært handler om bruddet fra Gwyneth Paltrow, som han var gift med i 10 år.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu