Sanger afslører nyfødt barns bibelske navn

lørdag d. 23. januar 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Den charmerende crooner Michael Bublé er blevet far for anden gang og afslører, hvad den lille ny skal hedde.

40-årige Michael Bublé er gift med den argentinske skuespillerinde og model Luisana Lopilato. Parret er netop blevet forældre for anden gang.

40-årige Michael Bublé er gift med den argentinske skuespillerinde og model Luisana Lopilato. Parret er netop blevet forældre for anden gang. Foto: DITTE VALENTE/POLFOTO

Grammy-vinderen Michael Bublé har fået endnu en god grund til at smile stort. Den 40-årige sanger er nemlig blevet far for anden gang, afslører hans kone, Luisana Lopilato, på Instagram.

– Og så var de fire. Lad os præsentere Noahs lillebror, Elias Bublé, skriver den 28-årige skuespillerinde på Instagram til et billede, hvor hun og Michael Bublé stolt viser deres nyfødte søn, som har lukkede øjne, frem.

Det glade par har i forvejen sønnen Noah, der ligesom lillebror har et navn, der leder tankerne hen på Bibelen. Faktisk var det også storebror Noah, der i juli 2015 fik lov at afsløre over for sangerens fans, at der var endnu en familietilføjelse på vej.

– Hvad er det, der er derinde?, spørger Michael Bublé sin lille søn i en video på sin Facebook-side.

Michael Bublé røber babynyhed på scenen

I videoen ligger den argentinske skuespiller og model Luisana Lopilato på gulvet, og Noah traver glad hen til hende, og aer hende på maven.

– Baby!, siger han begejstret, og så var katten ude af sækken.

Sanger ikke helt uden humor

Den 40-årige sanger er vist heller ikke helt uden humor, for i baggrunden spiller Britney Spears-klassikeren “Oops! …I Did It Again” og akkompagnerer afsløringen af, at sangeren skal være far for anden gang.

Selv om der nu er fuldt hus hos det glade par, betyder det ikke, at karrieren er sat på pause. Ifølge avisen Las Vegas Sun afslørede den canadiske crooner nemlig under en tømmermændskoncert 1. januar, er der er et nyt album på vej.

– Og det er rigtig godt, tilføjede han ifølge avisen.

Der er dog endnu ikke sat dato på et nyt album fra “Haven’t Met You Yet”-sangeren.

Se den nyfødte baby her:

Y ahora somos 4….les presento al hermanito de Noah!! Elías Buble!! #family #blessed #brothers

Et billede slået op af Luisana Lopilato (@luisanalopilato) den


Efter familietragedie: Michael Bublé dropper prisuddeling

Og videoafsløringen her:

Noah has some news to tell you …

Opslået af Michael Bublé på 6. juli 2015

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu