Kendt sanger donerer millioner til hjemby-ofre

onsdag d. 10. juli 2013 kl: 21. 30 Af: Ritzau Fokus
 

Jon Bon Jovi  sammen med guitaristen i sit band, Richie Sambora. Foto: Colourbox

Jon Bon Jovi bygger boliger til hjemløse

Rockstjernen Jon Bon Jovi donerer 6 millioner kroner til ofrene for Sandy-orkanen i New Jersey.

Da Jon Bon Jovi i går tog til sin hjemby Savreville, New Jersey, medbragte han en stor gave. Rockstjernen og skuespilleren præsenterede en donation på 1 million dollars – eller 5,6 millioner danske kroner – til “New Jersey Hurricane Sandy Relief Fund” på vegne af ham, hans kone og hans band.

– Min tilstedeværelse her er ikke politisk, den er følelsesladet, fordi jeg voksede op her, fortalte Jon Bon Jovi til flere hundrede mennesker, der var samlet i byens centrum, ifølge USA Today.

– Jeg ved, at en million dollars lyder som en masse, men det er egentlig bare en dråbe i havet, og jeg ved, der er folk, som stadig lider.

Få uger efter stormen sidste oktober, tog musikeren hjem til byen, hvor han voksede op, gik i skole og mødte hans kone, for at se skaderne, og senere deltog han i en velgørenhedskoncert.

Rockstjerne følger fan til alteret

Jon Bon Jovi har via bandet “Bon Jovi” har solgt over 120 millioner album i hele verden, og gruppens mest solgte album er Slippery When Wet, der blandt andet indeholder hitsangen “Livin´On a Prayer”.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu