Sanger græder ud i Oprahs favn

tirsdag d. 15. april 2014 kl: 13. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Pharrell Williams og hans store hat var for nylig på besøg hos Oprah Winfrey.

Pharrell Williams og hans store hat var for nylig på besøg hos Oprah Winfrey. Foto: Matt Sayles MATT SAYLES/INVISION/AP

Sangeren Pharrell Williams blev overvældet af sine egne følelser under et interview med talkshowværten Oprah Winfrey.

Superstjerne er blevet far til trillinger

Tårerne trillede under sangeren Pharrell Williams’ besøg hos den ikoniske talkshowvært Oprah Winfrey – men det var glædestårer, der løb ned af “Happy”-stjernens kinder.

Det var lige præcis snak om sangerens mega-hit “Happy”, som var anledningen til den lykkelige gråd. Det skriver E Online.

– Først blev den ikke spillet. Men i næste øjeblik, da vi sender videoen ud den 21. november, siger det pludselig “boom!”. Og når jeg siger “boom”, så mener jeg “boooooom”, siger Pharrell under interviewet og fortsætter:

– Og vi forstod slet ikke, hvad der skete, da folk begyndte at lave deres egne versioner af videoen. Det var som om, det ikke længere var min sang.

Dette leder i interviewet til, at Winfrey sætter en videomontage i gang, som viser fans fra over hele verden danse og synge til superhittet – og det bliver altså for meget for Pharrell, som måtte have lommetørklæderne i brug.

– Det er overvældende, fordi jeg elsker jo mit arbejde, og jeg sætter virkelig pris på, at folk har troet på mig så længe, at jeg er nået hertil, fortæller den grådkvalte sanger under interviewet.

Hitduo kræver ny vurdering af plagiatdom

Se hele den rørende video .

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu