Sangeren Billy Joel afslører: -Det skal min datter hedde

torsdag d. 13. august 2015 kl: 8. 17 Af: Ritzau Fokus
 
66-årige Billy Joel optræder stadig og han har også været på turné med legendariske Elton John

66-årige Billy Joel optræder stadig og han har også været på turné med legendariske Elton John Foto: Thomas A. Ferrara/AP

Sangeren Billy Joel er blevet far for anden gang efter 29 år, og nu afslører han, hvad hans nyfødte datter skal hedde.

For 29 år siden blev den legendariske sanger Billy Joel far for første gang til datteren Alexa Ray Joel, som slægter sin far på i sit arbejde som musiker. Nu er tiden som enebarn slut for hende. I en alder af 66 år har Billy Joel nemlig fået endnu en datter.

Viril piano-mand: 68-årig skal være far for tredje gang

Billy Joel er gift med 33-årige Alexis Roderick, og det er parrets første barn sammen. De to er netop blevet gift i sidste måned på den amerikanske uafhængighedsdag den fjerde juli ved et overraskelses-bryllup. Nu kan de afsløre, at deres nyfødte datter skal hedde Della Rose, skriver ABC News.

For et par uger siden afslørede ‘Uptown Girl’-sangeren, at han også har planer om at skrive en sang til sin nyfødte datter.

– Jeg skriver en sang til barnet eller sådan noget, fortalte han til Entertainment Weekly.

– Alexa har altid været betaget af musik, selv før hun kunne nogen ord, sagde Billy Joel, som har skrevet flere sange til sin første datter Alexa Ray Joel.

Billy Joel overrasker med bryllup

Den legendariske sanger har datteren Alexa Ray Joel med sin ekskone Christie Brinkley, som er skuespiller og model og var hans anden kone. I alt har den 66-årige sanger nu gået ned af kirkegulvet fire gange.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu