Sangerinde afslører: Han knuste mit hjerte

søndag d. 2. november 2014 kl: 11. 36 Af: Ritzau Fokus
 

Sangerinden Jennifer Lopez og skuespilleren Ben Affleck blev døbt “Bennifer”, mens de var sammen. Foto: RENE MACURA/AP

Selvom Jennifer Lopez havde været gift to gange før, var det stadig forholdet til skuespilleren Ben Affleck, der gav den største hjertesorg.

Vild Med Dans: Så gik den ikke længere

Sangerinden Jennifer Lopez har datet en lang række af verdens hotteste fyre, men ud af den flok er der én, der har efterladt et større hul i hjertet end de andre: nemlig skuespilleren Ben Affleck.

Det afslører den 45-årige sangerinde i et interview med The Today Show.

– Bruddet med Ben var min første store hjertesorg, lyder det fra Lopez på trods af, at hun inden Affleck-forholdet havde været gift med tjeneren Ojani Noa og danseren Chris Judd.

Affleck og Lopez mødte hinanden i 2002 under indspilningerne af filmfloppet “Gigli” og blev forlovet fire måneder senere. Parret blev ved med at udskyde brylluppet, og gik til sidst fra hinanden i 2004 – fire måneder senere giftede Lopez sig med sin gode ven, sangeren Marc Anthony, selvom hun stadig var knust over forrige brud.

– Det var ret vildt pludseligt at være sammen med en af sine bedste venner, som man var vildt forelsket i og havde en fantastisk kemi sammen med, selvom man stadig var ked af det, siger Lopez, som fik sit livs råd af Anthony:

– Ingen kan redde dig eller hele dit knuste hjerte. Den eneste, der kan gøre det, er dig selv, sagde han ifølge sangerinden.

Anthony og Lopez gik fra hinanden i 2011 efter syv års ægteskab og tvillingerne Max og Emme. Siden har hun datet, men prøver at affinde sig selv med singlesituationen.

– Jeg er åben over for kærligheden igen, men lige nu tror jeg, det er bedst for mig at være alene bare et øjeblik, siger singlesilden.

I dag er Ben Affleck i øvrigt sammen med en anden Jennifer – han er nemlig gift med skuespillerinden Jennifer Garner, som han har tre børn med.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu