Sangerinde beskylder hiphop-mand for at overdrive

søndag d. 9. juni 2013 kl: 8. 25 Af: Ritzau Fokus
 

Alicia Keys hånd i hånd med sin mand Swizz Beatz. Foto: Colourbox

Det var ikke ligefrem varme følelser, der prægede forholdet mellem Alicia Keys og hendes mand, da de mødtes.

Det var langt fra kærlighed ved første blik, da sangerinden Alicia Keys første gang mødte hiphopperen Swizz Beatz, som hun senere har giftet sig med.

Stjerner valfarter til Demokraternes konvent

– Når jeg så ham, tænkte jeg: Han er så irriterende, siger den 33-årige soulsangerinde i et interview med Marie Claire Magazine.

– Helt ærligt, jeg kunne faktisk ikke lide ham. Han var for pralende. Han ville altid have den største bil og de største smykker. Alt ved ham er altid overdrevet, tilføjer hun.

Det lader dog til, at Alicia Keys har lært at leve med mandens overdrevne livsstil. De to har i hvert fald været gift i tre år og har sammen sønnen Egypt på to år.

Alicia og Swizz mødte første gang hinanden som teenagere gennem en fælles ven. Og selv om der langt fra var kærlighed i luften fra start, er de to musikere kommet til at holde meget af hinanden.

Alicia Keys mener faktisk, at deres forskelligheder har været en styrke i forholdet. De to har nemlig lært hinanden en masse.

Superstjerne sikrer mobilfrie koncerter

– Han har lært mig at leve livet fuldt ud, og jeg tror, jeg har lært ham de lidt dybere sider af livet at kende, siger hun.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu