Shakira bygger skoler til sniffende børn

lørdag d. 31. august 2013 kl: 9. 44 Af: Ritzau Fokus
 

Gadebørnene i Shakiras hjemby gjorde så stort et indtryk, at hun måtte love sig selv en dag at få succes. Foto:  MATT SAYLES/INVISION/AP

Sangerinde bliver drillet med selfie-billede

Gadebørnene i Shakiras hjemby gjorde så stort et indtryk, at hun måtte love sig selv en dag at få succes.

Man kan finde inspiration til at stile efter succesens højeste tinder i de mest nedtrykkende ting.

For sangerinden og popfænomenet Shakira var det opvæksten i hjembyen Barranquilla, Colombia, nær særdeles udsatte gadebørn, der fik hende til at stræbe efter et niveau af succes, der en dag ville sætte hende i stand til at hjælpe dem ud af den omsiggribende fattigdom. Det fortæller hun til Female First.

– Mine forældre tog mig med til en lokal park, hvor de forældreløse børn sniffede lim for at stille deres sult. Det gjorde et stærkt indtryk på mig, og jeg lovede bagefter mig selv, at når jeg opnåede succes, ville jeg gøre noget for de børn, som tilsyneladende ikke har en chance i livet, siger hun.

Og det er lykkes. I dag har Shakiras fond, “Pies Descalzos Foundation”, stået for etableringen af hele seks skoler i hjemlandet.

Shakira til Disney: Giv mig nogle former

Turen til parken blev ifølge sangerinden foranlediget af, at hun havde brokket sig over ulidelig varme i hjemmet. Faren var nemlig blevet fyret, og derfor var der ikke råd til at betale for at holde ventilationsanlægget kørende.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu