Sangerinde chokerer: -Blev presset til sex

søndag d. 22. oktober 2017 kl: 13. 00 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

33-årige Kaya Jones, der på et tidspunkt var en del af Pussycat Dolls, har ikke ligefrem gode minder fra sin tid i det populære pigeband.

Bandmedlemmerne blev presset til sex af – og i visse tilfælde med – musikindustriens tunge drenge.

Så grum er beskyldningerne fra sangerinde Kaya Jones, der i en periode var en del af en yderst populær amerikansk popgruppe.

I 2000-tallet var pigebandet The Pussycat Dolls på vej mod de absolutte tinder – men ikke alt var tilsyneladende lutter idyl.

Det var ikke sjovt længere

Den 33-årige amerikaner forlod The Pussycat Dolls inden bandet for alvor nåede toppen – og det var der åbenbart en grund til.

– Det var ikke længere sjovt at være med, har Kaya Jones tidligere udtalt.

Men i forlængelse af den megen fokus på sexchikane, som der har været især i filmbranchen på seneste, tager hun nu bladet fra munden.

Opgav alle sine drømme

– Jeg var ikke i en pigegruppe. Jeg var i en prostitutionsring. Og tilfældigvis sang vi og blev kendte. Mens de, der ejede os, tjente masser af penge.

Sådan skriver sangerinden på sin Twitterprofil om tiden i pigegruppen.

– Hvor slemt var det, spørger folk? Det var slemt nok til at jeg droppede mine drømme og en 13 millioner dollar pladekontrakt. Vi vidste, at vi ville blive nummer et.

Sådan fortsætter hun sit angreb via Twitter.

Det er en latterlig løgn

Kaya Jones har i et interview med Daily Mail udtalt, at hun og andre medlemmer af The Pussycat Dolls regelmæssigt blev misbrugt af musikindustriens ledere.

Det var ikke sex for penge – men det blev ifølge sangerinden forventet, at Dolls-medlemmerne skulle levere seksuelle ydelser.

Grundlæggeren af bandet, Robin Antin, har kaldt Kaya Jones’ udtalelser for nogle “modbydelige, latterlige løgne”.

– Kaya Jones er tydeligvis på udkig efter sine 15 minutters berømmelse, udtaler hun til Daily Mail.

Del din kommentar

Forsiden lige nu