Courney Love indrømmer: Tog heroin under graviditet

torsdag d. 29. januar 2015 kl: 11. 55 Af: Ritzau Fokus
 
Frances Bean Cobain har et godt forhold til sin mor Courtney Love, og det er selv om moren nu indrømmer, at hun tog heroin, mens hun var gravid.

Frances Bean Cobain har et godt forhold til sin mor Courtney Love, og det er selv om moren nu indrømmer, at hun tog heroin, mens hun var gravid. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Mens Courtney Love var gravid med sin datter Frances, brugte hun heroin. Det indrømmer musikeren i en ny dokumentar.

Spørger man en læge, er det en forfærdelig idé for gravide kvinder at drikke alkohol, ryge cigaretter eller tage stoffer.

Courtney Love: Jeg blev fanget i gidseldrama

Ikke desto mindre indrømmer rockmusikeren Courtney Love i en ny dokumentar om sin afdøde mand Kurt Cobain, at hun tog heroin, mens hun var gravid med parrets nu 22-årige datter Frances Bean Cobain.

Det skriver Huffington Post.

– Jeg tog det en enkelt gang, men så stoppede jeg igen, siger Love til instruktøren Brett Morgen, der står bag den nye HBO-dokumentar, som hedder “Kurt Cobain: Montage Of Heck”.

Tidligere har repræsentanter for både den 50-årige sangerinde og for Cobain imidlertid officielt benægtet, at Love skulle have brugt nogen former for stimulanser, mens hendes datter voksede i maven på hende.

– Det kan vi kategorisk afvise. Så snart Courtney fandt ud af, at hun var gravid, kontaktede hun med det samme en fødselslæge, som tog sig af hende, lød det således.

Lige fra datteren Frances’ fødsel svirrede rygterne om morens heroinmisbrug dog, og allerede efter to ugers levetid,fjernede myndighederne Frances Bean Cobain fra forældrene.

Courtney Love forsøgte at hjælpe Peaches

Senere fik Love dog igen forældremyndigheden, og efter alt at dømme har datteren ikke lidt uoprettelig skade af sin mors stofbrug.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu