Sangerinde efter fedmejoke: Jeg er fantastisk

fredag d. 6. marts 2015 kl: 7. 15 Af: Ritzau Fokus
 

Sangerinden Kelly Clarkson blev mor for første gang i juni 2014.

Sangerinden Kelly Clarkson blev mor for første gang i juni 2014. Foto: Victoria Will/VICTORIA WILL/INVISION/AP

Mor og sangerinde Kelly Clarkson bekymrer sig ikke over de mennesker, der kalder hende tyk efter fødslen af datteren River Rose.

– Jeg er fantastisk.

Deltagere i sangkonkurrence knalder som kaniner

Det fastslår Kelly Clarkson, efter at være blevet konfronteret med ikke at have smidt sin babyvægt efter fødslen af datteren River Rose i juni sidste år.

Den 32-årige sangerinde og “American Idol”-vinder blev spurgt ind til de få Twitter-beskeder, der tikkede ind efter hendes optræden i talkshowet “Graham Norton Live,” hvor der blev skrevet, om Clarkson mon havde spist alle sine korsangere.

Det skete i forbindelse med et interview med magasinet Heat.

– Det er fordi, de ikke kender mig. Jeg er fantastisk. Det genererer mig ikke, det er en fri verden. Sig, hvad du vil, siger den texanske sangerinde i interviewet og fortsætter:

– Jeg har aldrig bekymret mig over, hvad folk tænker. For mig handler det om, om jeg er glad, selvsikker og har det godt – det har altid været min ting, siger Clarkson, der er gift og fik datteren River Rose med talentmanageren Brandon Blackstock, og understreger:.

– Og særligt efter at jeg har stiftet familie, søger jeg ikke nogens accept.

Skyldtynget sangerinde overvejer konstant karrierestop

Clarkson vandt første sæson af den populære sangkonkurrence “American Idols” i 2002 og har siden fortsat sin musikalske succes. Hun har solgt mere end 20 millioner albums og har vundet musikverdenens fineste pris, Grammyen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu